neljapäev, 26. juuni 2014

The Fault In Our Stars (2014)

Movie poster featuring Shailene Woodley and Ansel Elgort in character 

Pealkiri: Süü on tähtedel
Hinne: 5/5
Žanr: romantiline draama

Tegelased:
Shailene Woodly - Hazel Grace Lancaster
Ansel Elgort - Augustus "Gus" Waters
Nat Wolf - Isaac

Peale Lahkulööjat oli veider Shai'd lühikeste juustega näha ja veelgi veidram et tema "vend" nüüd tema boyfriend oli :) Aga suurepäraselt välja mängitud kõik.

Lühikokkuvõte: Hazel ja Gus kohtuvad endiste ja praeguste vähipatsientide tugirühmas. Hazelil on vähirakud kopsudesse jõudnud, kuid Gus on peale vähi tõttu jala kaotamist vähivaba. Noored suhtlevad ja jagavad hobisid ning soovitavad raamatuid, mida lugeda.
Raamat, mis Hazel Gus'ile soovitas lõppes aga nii äkitselt ja ebatäpselt, et Gus otsustas loo autori Amsterdamist üles otsida. Koos Hazeliga sõidavad nad Amsterdami, et loo lõpu kohta selgust nõuda. Nad on küll raamatu autori käitumises sügavalt pettunud, kuid avaldavad teineteise vastu armastust. Selgub ka kurb fakt, et Gus'i vähk on tagasi.
Naastes koju korraldavad noored eel-matused ja ütlevad kõik, mida nad päris matustel öelda tahaksid. (Selleks ajaks oli kindlalt salvrätikut vaja). Gus suri mõned päevad hiljem. Üllatus-üllatus matustele tuli ka too sama Amsterdami põgenenud kirjanik ja rääkis Hazelile loo tagamaid.
Film lõppes sõnaga "Okei", mis oli Hazeli ja Gusi "lemmiksõna", nende "thing".